Dansk succes i Wiener Neustadt

27-03-2018 13:58

En række danske pony-, junior- og ungryttere har i denne uge taget turen til det internationale stævne i Østriske Wiener Neustadt, hvor det her til middag blev til dansk sejr for Laura J. Rasmussen 

Copyright Ridehesten.com
Laura J. Rasmussen på Åtoftens Dornier

De to landstrænere for pony- og junior-/youngrider, Jette Nevermann og Dennis Fisker, har i denne uge sendt 10 ryttere afsted for at ride ved CDI-stævnet i Wiener Neustadt. Her har en del af rytterne fået muligheden for at ride deres første internationale stævne, blandt andet alle fire ponyryttere. 

Ponyrytterne var de første fra den danske trup, som havde æren af at starte i går. Her formåede Lea Torabi Andreassen på Spartacus at placere sig som nummer fem med 71,40% og derved blive bedste dansker. Som nummer seks fulgte Maja Emilie Leth på Goldfever Hella Bella med 71,05%, mens Frederikke Gram Jacobsen på Gee Gee 2 blev nummer syv med 71,02%.

Her til middag var det juniorernes tur på banen. Ud af 23 startende formåede Laura J. Rasmussen at vinde klassen på Åtoftens Dornier e. De Noir/Rambo (opdr. Willy Hansen) med hele 73,33%. Som nummer otte og sidst placeret, fik Maja Juul og Grosse Freude e. Fürstenball/De Niro sneget sig med i placeringerne med en procent på 69,59%. 
Et dansk islæt i klassen var også danskvarmblodsvallakken Atnon e. De Noir/Akinos (opdr. Niels Nielsen)som tidligere har været dansk mester med Victoria Vallentin. I dag rides hesten af schweiziske Léonie Guerra, som blev placeret som nummer fire i juniorklassen. 

Senere i dag skal ponyrytterne igen i aktion, mens youngrider først skal på banen i morgen. 

Se alle start- og resultatlister HER

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing