Dansk startrækkefølge i Uggerhalne

25-05-2023 19:47

Annika Knudsen Lorentsen

De fire danske ekvipager, der skal ride Nations Cup hos Helgstrand Event i morgen, viste fin form i dagens opvarmningsklasse, og landstræner Bo K. Møller har nu besluttet hvilken rækkefølge rytterne skal ride i

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard med Carpe Diem van de Geeneinde Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

11 nationer mødes i morgen eftermiddag i Longines EEF Series Nations Cup i Uggerhalne, og det danske hold er klar til at ride efter et godt resultat på hjemmebane. 

Det danske landshold består af Andreas Schou, Lars Bak Andersen, Martin Dinesen Neergaard og Rikke Belinda Barker, mens Konstantin Deeken Künnemann er med som femtemand, og derfor står klar til at supportere sine holdkammerater. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Ethene. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I dag har de forskellige nationers Chef d'Equipes skulle indgive hvilken rækkefølge, deres ryttere skal ride i, når nationsspringningen afvikles over to runder. Det danske landshold anført af landstræner Bo K. Møller vil komme til start som det 11 hold, og de danske ryttere vil ride i følgende rækkefølge:

  1. Lars Bak Andersen med Ethene
  2. Martin Dinesen Neergaard med Carpe Dieam van de Geeneinde Z
  3. Rikke Belinda Barker med Tabalou PS
  4. Andreas Schou med I Know
Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker med Tabalou PS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

De fire danske ekvipager var alle til start i dagens 140 cm-klasse, hvor de viste fin form og red fire gode og rolige runder, som fungerer som den optimale forberedelse til morgendagens nationsspringning. 

Afviklingen af Nations Cuppen foregår ved, at første rytter fra hver nations rider på banen i startrækkefølgen jf. gårsdagens lodtrækning. Herefter kommer anden rytter fra hver nations på banen inden der er en kort pause til at ordne banen. Herefter skal den tredje rytter fra hver nation ride, mens det selvsagt slutter med den fjerde rytter fra hver nation.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med I Know. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Herefter er der 30 minutters pause inden anden runde afholdes. I anden runde kommer alle de nationer til start, som har gennemført første runde, og der kan derfor komme op til 11 nationer til start i anden og afgørende runde. 

Nations Cuppen er planlagt til at starte kl. 15.00. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen