Dansk ponylandshold nr. 2 i Frankrig

19-04-2015 09:32

Det blev igår til en fornem andenplads for de danske ponyspringryttere, da holdet dystede i Nations Cup ved CSIOP i franske Fontainebleau

Det danske hold bestående af Clara Hallundbæk, Annestine Kibech Hansenf og tvillingeparret Anne Kristine og Benedikte Rie Truelsen leveret en flot indsats i Nations Cuppen i Fontainebleau, Frankrig. CSIOP Nations Cuppen i Fontainebleau var 130 – 135 cm høj, og blev afviklet over to hovedrunder lørdag eftermiddag, hvor det franske hold løb sejren blandt ni deltagende nationer.

Den nye ponylandstræner Lars Trier Kjøller var meget tilfreds med resultatet og udtalte til rideforbundet:

- Pigerne har alle sammen bidraget til holdets samlede resultat, og de var alle sammen gode. Der var rigtig mange fejl hernede, og banen den var svær – 130 cm plus. Holdet har fungeret rigtig godt sammen - jeg kunne ikke ønske mig det bedre. Det var rigtig rigtig dejligt. Clara var lidt uheldig i første runde, men kom fantastisk tilbage i anden runde. Annestine var den eneste fjerfrie i første runde, og hun har ikke prøvet at ride på det her niveau før, så det var bare helt fantastisk. Benedikte red med en lille fejl i første runde, og kom flot tilbage i anden runde. AK (Anne Kristine) havde en ærgerlig bom i første runde, og så havde hun to uheldige bomme i anden runde på grund af en lille ridefejl. Alle sammen har gjort det rigtig godt. Frankrig var helt suveræne, og vi var ikke langt fra at kunne true dem. Det var småting der gjorde forskellen. I dag lægger vi også foran store ridenationer som Tyskland, Holland, England og Irland. Det tegner rigtig godt. 

Se stævnets resultater HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen