Danmark har trukket startnummer 4 (opdateret)

24-05-2019 15:05

Annika Knudsen Lorentsen

Danmark skal ride som det fjerde hold ved morgendagens Nations Cup i springning, hvor 13 hold stiller til start. Læs her landstræner Bo K. Møllers mening om at Danmark skal starte som et af de første hold

Copyright Ridehesten.com
Landstræner Bo K. Møller.

Elite- og talentchef og landstræner Bo K. Møller er fint tilfreds med Danmarks startnummer i morgendagens Nations Cup.

– Vi rider også gerne som nr. 1, det betyder ikke så meget. Det er selvfølgelig en fordel, at vi lige kan nå, at se de første ryttere, så vi ved hvor stram tiden er, fortæller Bo.

Nations Cuppen afvikles over to runder, hvor de otte bedste hold fra første runde går videre til anden runde. I anden runde rider det hold med flest fejl først, mens det hold med færrest fejl rider sidst.

– Det betyder ikke så meget hvilket startnummer vi har i første runde, men målet er, og vi håber på at komme i anden runde, og her vil vi selvfølgelig gerne starte som en af de sidste hold, slutter Bo af med et smil. 

For Danmark bliver første mand på banen Martin Dinesen Neergaard, mens Emil Hallundbæk skal ride som rytter nr. 2.

Martin Knudsen, som oprindeligt var femtemand for holdet, er i god form, og er derfor valgt til at ride med i morgendagens Nations Cup. Han starter som nr. 3 i morgen, mens Torben Frandsen slutter af som den fjerde rytter fra Danmark. 

Lars Pedersen var oprindeligt blandt de fire der skulle repræsentere Danmark, men Bo K. Møller har valgt at give tre unge ryttere chancen, sammen med den erfarne Torben Frandsen. 

Landenes startrækkefølge til Nations Cup:

  1. Marocco
  2. Storbritannien
  3. Norge
  4. Danmark
  5. Turkiet
  6. Tyskland
  7. Holland
  8. Belgien
  9. Italien
  10. Polen
  11. Finland
  12. Irland
  13. Sverige
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen