Daniel og Zepter 3'er i Specialen

25-03-2018 14:18

Blue Hors-berider Daniel Bachmann Andersen har netop redet sig ind på en tredjeplads i Meggle's Grand Prix i Dortmund med den blot 10-årige Blue Hors Zepter

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den 10-årige oldenburgervallak Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ De Niro har Daniel Bachmann Andersen været til start i Grand Prix og Grand Prix Special ved det internationale stævne i Dortmund i denne weekend,  hvor danske Hans-Christian Matthiesen er blandt dommerne.

I fredagens CDI4* Grand Prix opnåede ekvipagen 70,913% og en otteplads blandt de 18 startende, men i dag stod de endnu skarpere i CDI4* Grand Prix Special med et ikke fejlfrit ridt, men alligevel til 73,936% og med masser af højdepunkter og mange 8-taller i både trav- og galopturen. 

– Zepter er en meget speciel hest. Han har så meget power og udstråling, og samtidig er han meget følsom. Nu begynder det at spille sammen, og den dag jeg kan ride både med power og afslappethed, så kommer han til at score rigtig højt. Vi havde mange småting, der ikke var helt i skabet i dag, men ungheste må gerne lave fejl, fortæller Daniel fra Dortmund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg kunne allerede på opvarmningen mærke, at Zepter var mere spændt op i dag. Han er en stor hest, men han skal rides med føling, nærmest med fløjlshandsker, forklarer Daniel.

– Zepters næste stævne bliver Hagen i april måned sammen med Don O., hvor de begge skal gå den store tur. Her skal Zack ikke med, da han kort forinden går World Cup-finale i Paris, og han er mit førstevalg til de største opgaver, slutter Daniel fra Dortmund.

Der stod De Niro alle vegne i top tre. Den nu afdøde Donnerhallsøn er far til vinderen Desperados, farfar til klassens nr. 2, Dante Weltino, og morfar til Blue Hors Zepter.

Se stævnets resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen