Daniel Bachmann fik Dannebrog til tops i Hagen

11-09-2021 22:02

EM i dressur i Hagen: Udover afholdelsen mesterskaberne for U25 – og seniorrytterne i Hagen, er der også blevet redet CDI3*-klasser og her sluttede Daniel Bachmann Andersen en forrygende weekend af med at vinde Grand Prix Special på Fanalino

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Fanalino. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Skulle det være gået nogles næse forbi, så har dagen i dag været helt fantastisk set med danske briller. Cathrine Dufour vandt individuelt sølv i kür-finalen, mens Daniel Bachmann Andersen og  9-årige Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/Michellino (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen) red en fænomenal kür taget vallakkens unge alder i betragtning. 

Det var dog ikke den eneste hest som Daniel havde til start i Hagen, hvor der siddeløbende med mesterskaberne i den store arena, også har været CDI3*-klasser på det mindre stadion. I går blev Daniel og 11-årige Fanalino e. Floriscount/Alabaster (opdr. Martin Otten) placeret som nummer seks i Grand Prix med 69,47%, og i dag stod der så Grand Prix Special på programmet. 

Det var vallakkens første Special ved et internationalt stævne, men ikke desto mindre så lykkedes det ekvipagen at få spillet den danske nationalmelodi her ved stævnet i Hagen. Med 72,44% vandt de klassen foran tyske Jessica Süss på andenpladsen og Fabienne Müller-Lütkemeier på tredjepladsen.

Se resultatet af klassen HER samt alle start - og resultatlister HER.

Copyright Ridehesten.com
Sikke en måde at slutte dagen af på - Dannebrog kom til tops i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner