Danskere finaleklar i Falsterbo

10-07-2023 19:54

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har de 5-årige dressurheste været i aktion ved Falsterbo Horse Show, og her er det blevet til topplaceringer for flere Dansk Varmblodsheste såvel som danske ryttere med udenlandskopdrættede heste

Copyright Ridehesten.com
Maria Anita Andersen med den svenskavlede Vive la Reinne II VH. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

49 ekvipager mødtes i dagens semifinale for de 5-årige dressurheste ved Falsterbo Horse Show 2023, og her blev flere danskavlede heste såvel som danske ryttere topplaceret. 

Den bedste danskrelaterede placering blev en andenplads til Maria Andersen med den svenskavlede Vive la Reinne II VH e. Revolution/ De Niro, som opnåede 81,291 procent.

På fjerde- og femtepladsen blev det Dansk Varmblodsheste, som blev redet af svenske ryttere. Emma Ahlberg tog fjerdepladsen med Franka e. Franklin (opdr. Bodil og Jan Pedersen) med 80,459 procent. På femtepladsen blev det Jessie Johansson med Zanka Søholm e. Blue Hors Zack/ Solos Landwind (opdr. Jette Søholm Petersen). 

Copyright Ridehesten.com
Emma Ahlberg med Franka. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På sjettepladsen blev det en dansk rytter med en Dansk Varmblodshest. Her var det nemlig Silje Bakken med Lille Kærgårds Sisco DWB  e. Blue Hors Don Olymbrio/ Stedinger (opdr. Louise Lundgaard Nissen). Endnu en dansk ekvipage sneg sig ind i top-10, da Anne Marie Hosbond tog niendepladsen med Fabulosa e. For Romance. 

Både Emma Ahlberg med den dansk avlede hest Ice Queen Eden e. Asgard's Ibiza/ De Niro (opdr. Nedergaard Dressage) og Josefine Hoffmann med DV-hesten Bouquet L e. Bon Ceur/Apache (opdr. L Horses) red sig ind i top-12, og dermed har de også sikret sig en kvalifikation til torsdagens finale.

Flere danske ekvipager var desuden til start i klassen. Se alle resultater her.

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing