Damernes dag på Klampenborg

26-08-2022 12:55

Annika Knudsen Lorentsen

Den 4. september inviterer Klampenborg Galopbane til damernes dag, og her er der mange forskellige ting på programmet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Klampenborg Galopbane
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Klampenborg Galopbane åbner dørene søndag den 4. september, så er det damernes dag. Dagen byder på mange forskellige ting. 

Damernes dag er den perfekte dag og kvinder at glæde sig flot på og finde den store hat frem, samtidig med, at mændene selvfølgelig også iklæder sig elegant tøj og nyheder spændingen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen byder på minimum syv forskellige løb, og et af dem er Dansk Oask, som er hoppernes Derby. Løbet er for 3-årige hopper og de skal dyste på distancen 2400 meter. 

En af de mange højdepunkter på dagen vil være løbet Taittinger Skandinavisk Ladies Cup, hvor kvindelige amatørjockeyer stiller op. Den vindende jockey bliver præmieret med Taittinger Rosé Champagne svarende til sin vægt. Her kan publikum også vinde præmier, hvis man kan gætte jockeyens vægt.

Klampenborg Galopbane opfordrer alle kvinder til at vinde den flotte hat frem. På væddeløbsbanen, er det en tradition at bære hat, og på damernes dag præsenteres Best-Dressed-With-A-Hat, hvor man har mulighed for at vinde flotte præmier.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald