Løbssæsonen er i gang på Klampenborg Galopbane

28-05-2022 10:53

Annika Knudsen Lorentsen

Er du til fart, spænding og heste, så kunne et besøg på Klampenborg Galopbane meget vel være et godt valg. Løbssæsonen er i gang, og i dag er der eksempelvis Scandinavian Open Championship på programmet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Klampenborg Galopbane
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag summer Klampenborg Galopbane af aktivitet, hvor løbssæsonen er i guld gang. Sæsonens højdepunkt for de 3-årige og ældre heste i Danmark, Scandinavian Open Championship, som holder international gruppe 3-status, har samlet et utroligt stærkt felt.

Derbyvinderen fra 2016 og de to seneste års champion, Suspicious Mind, stiller til start i løbet for sjette gang i træk, hvilket i sig selv er en stor præstation. Suspicious Mind er den mest vindende hest på Klampenborg i nyere tid og meritlisten ville fylde det meste af denne leder. Suspicious Mind jagter et hattrick i løbet, hvilket vil bringe ham over legender som Bank Of Burden og Valley Chapel, idet det vil være rekord i løbet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Suspicious Mind er dansk fuldblodsopdræts aktive flagskib og til trods for de store fysiske forskelle, kan der drages paralleller til Peas And Carrots, som også var et fænomen indenfor dansk fuldblodsopdræt og som også vandt løbene Vinterfavoritternes Ærespræmie – Dansk Derby – Dansk Breeders Cup og Scandinavian Open. Sidstnævnte dog ”kun” en gang. Imponerende er det, når de danske opdrættere også præsterer udover de lukkede løb i Skandinavien.

/Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen