Cristian Tudela Ruiz rejser hjem

12-03-2024 11:08

Blue Hors-rytteren Cristian Rudela Ruiz har besluttet sig for at rejse hjem til Spanien igen, hvor han vil starte sin egen forretning. Det sker, da han som følge af Blue Hors nedskalering af virksomheden ikke forsætter som en del af Blue Hors-teamet

Copyright Ridehesten.com
Cristian Tudela Ruiz og Blue Hors Zick Flower. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cristian Tudela Ruiz har i løbet af de seneste år hyppigt været at finde på de danske stævnebaner, da han de seneste syv år har været ansat som rytter hos Helgstrand og senest hos Blue Hors i fem år. Det er nu et afsluttet kapitel for den spanske rytter, der har besluttet at vende hjem til Spanien. Det annoncerede Cristian i et Instagramopslag i slutningen af februar. 

I samme opslag beskriver Cristian også, at han vil starte sin egen virksomhed med base i Spanien. Han beskriver ligeledes, at han har sat stor pris på de seneste fem år hos Blue Hors: 

– Det har været en fornøjelse at være en del af teamet, skriver den 32-årige rytter i opslaget. 

Beslutningen kommer som følge af Blue Hors nedskalering, der har kostet mange ansatte deres job. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cristian flyttede i 2017 til Danmark sammen med sin kone og datter, da han blev tilbudt et job hos Helgstrand Dressage. Her arbejdede han som rytter i to år, hvorefter han flyttede til Blue Hors og senere blev far for anden gang. 

Cristian forsætter dog samarbejdet med Grand Prix-hesten Blue Hors Zick Flower e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Andreas Gregersen). Sammen har Cristian og Zick Flower flere internationale starter på CV'et, efter de 2021 debuterede i Grand Prix. Zick Flower kommer dermed til at forsætte sin stævnekarriere under Cristian, og der kan måske være en OL-plads at hente for parret. 

Copyright Ridehesten.com
Cristian kan heldigvis forsætte samarbejdet med Zick Flower. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Kilde: Eurodressage

Se Cristians Instagramopslag her: 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen