Sofie er et nyt ansigt hos Blue Hors

22-12-2017 07:03

Fra 1. december 2017 har man kunnet møde et nyt ansigt hos Blue Hors Care, der har ansat en brancheerfaren medarbejder som forhandleransvarlig på det danske marked

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Blue Hors Care er tiden modnet til personaleudvidelse og pr. 1 december i år, er Sofie Christiane Hansen tiltrådt stillingen som forhandleransvarlig på det danske marked. Sofie er et kendt ansigt i branchen med stor erfaring i opbygning og pleje af forhandlernetværk. Gennem sit tidligere job har Sofie opnået en stor faglig viden som hun tager med sig. 

Sammen med Kaspar Opstrup, chef for Blue Hors Care og det øvrige team, vil Sofie fokusere på den direkte kontakt til det danske forhandlernetværk bestående af mere end 200 danske butikker.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi glæder os over, at have opgraderet vores team med en meget engageret og faglig dygtig medarbejder. Sofie vil fremover primært spare med vores mange forhandlere på landsplan og bidrage til en positiv udvikling af Blue Hors Care, udtaler Kaspar Opstrup

– Jeg ser Blue Hors Care som et meget stærkt brand, som jeg glæder mig meget til at arbejde med. Der er nogle helt unikke muligheder på Blue Hors, hvor effekten af alle produkter testes inden de lanceres. Udover den store kundekontakt glæder jeg mig især til den sparring jeg får med såvel ryttere som staldpersonale på Blue Hors, fortæller Sofie.

/Pressemeddelelse.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner