Ask præsenterer Grand Prix of Denmark

10-04-2014 16:59

Britt Carlsen

Fire forrygende stævnedage ved JBK Horse Festival presented by ECCO sluttes af med et brag af en springklasse når Stutteri Ask Grand Prix of Denmark udfordrer rytterne med en forhindringshøjde på 1,60 m. - og som bonus lokker med point til verdensranglisten

Copyright Ridehesten.com
Stutteri Ask sponsor for Den store Grand Prix-springning søndag under JBK Horse Festival. Her ses chefberider Søren Møller Nielsen og Favorit Ask.

Søndag den 18. maj afrundes det første JBK Horse Festival presented by ECCO og det kommer til at ske med et brag af en Grand Prix springning.
Stutteri Ask Grand Prix of Denmark vil med sin forhindringshøjde på 1,60 m. og mulighed for at samle point til verdensranglisten være en lækkerbidsken for de allerbedste ryttere. Klassen finder sted kl. 14.30 og vil være en perfekt afrunding på fire intensive dage med spændende springning. 

"For os er det en stor glæde at bakke op om JBK Horse Festival presented by ECCO og på denne måde være med til, at sikre den internationale springning på dansk jord. Det er gennem stævner som disse, at springsporten kan opnå en masse positiv opmærksomhed hvilket igen vil smitte positivt af på den danske avl af springheste i hvilken vi er dybt engagerede" siger Søren Møller Nielsen, Chefberider på Stutteri Ask. 

Info

FURUSIYYA FEI NATIONS CUP, ODENSE
Arrangørerne af det årligt tilbagevendende CSIO stævne i Bernstoffsparken i København, har som følge af det pressede sponsormarked, været nødt til at aflyse det planlagte stævne i maj i år.
JBK Horse Shows har overtaget ansvaret for afviklingen af det traditionsrige stævne i år og fremover. Stævnet bliver i stedet for afviklet på Odense Dyrskueplads. Stævnepladsen bliver opbygget helt fra bunden på de 12 ha græsarealer. Nations Cup klassen er en del af den verdensomspændende turnering Furusiyya FEI Nations Cup Jumping.
Denne klasse afvikles fredag og Stutteri ASK Grand Prix of Denmark søndag.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen