Christian Jansen vinder igen igen

23-01-2020 20:31

Annika Knudsen Lorentsen

I dag vandt Christian Jansen og Madea 135 cm klassen ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, og vinde det har netop denne ekvipage efterhånden stor erfaring med. 140 cm-klassen blev vundet af irske Shane Carey

Når Christian Jansen rider på banen med den velspringende hoppe Madea er man altid klar over, at der kommer en hurtig ekvipage ind, som har stor chance for at ride en sejr hjem. Ekvipagen har gennem de sidste år vundet et utal af klasser, og i dag var ingen undtagelse. 

Christian red nemlig Madea lynhurtigt rundt i dagens 135 cm klasse ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, og ekvipagen sluttede med nul fejl i tiden 58.10 sekunder.

De var dermed mere end 2 sekunder hurtigere end andenpladsen, som blev Lars Nørgaard Pedersen med avlshingsten Bøgegården Gladiola. De red fejlfrit i tiden 60.68 sekunder. På tredjepladsen blev det irske Shane Carey med Ringwood Casero, som red fejlfrit i tiden 60.73 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Jacob Hellström. Foto: Ridehesten/Kristine Ulsø Olsen

Svenske Hellström sejrede i 140 cm-klassen
I dagens sidste og højeste klasse, den 2* 140 cm klasse, blev det svenske Jacob Hellström der trak det længste strå. Han red Jus d'Orange Van't Bisthof fejlfrit i tiden 31.84 sekunder.

På andenpladsen blev det tyske Andreas Ripke med Coronas, ekvipagen leverede et flot og effektivt ridt i tiden 31.95 sekunder. 

På tredjepladsen blev det Shane Carey med den 10-årige DV-hest Detroit, som han red fejlfrit i tiden 32.60 sekunder, og dermed var endnu en topplacering sikret. 

Se alle start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen