Chrevi's Ravello i Grand Prix-sejr

18-05-2021 12:30

Den østrigske U25-rytter Diana Porsche ejer og rider DV-vallakken Chrevi's Ravello, og de vandt i weekenden flere klasser ved CDI-stævnet i Stadl Paura, Østrig

Copyright Ridehesten.com
Michala Damm Frydenberg og Chrevi's Revello. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nu 12-årige Chrevi's Ravello er opdrættet af Vivian og Jes Havbæk Thomasen og af afstamningen Skovens Rafael/ Chrevi's Cavallo. Fra samme stutteri og hoppestamme kommer mange internationale Grand Prix-dressurheste, og Chrevi's Ravello ser også ud til at finde vejen til den internationale dressurscene.

Han var i Danmark ejet og udviklet af CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen, hvor han blev redet af Michala Damm Frydenberg, der senest startede M-klasser på ham ved DM-stævnet på Broholm i 2016, da Ravello var 7 år. Sidenhen blev Chrevi's Ravello erhvervet af den østrigske Porsche-familie, der er mere kendt for deres biler.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Diana Porsche, der i en årrække har trænet med hollandske Leida Collins-Strijk, var i weekenden til start med Chrevi's Ravello ved CDI-stævnet i Stadl Paura i sit hjemland, og lørdag blev det for ekvipagen til sejr i Intermediaire II for U25 med 69,974% trods en fejl i changementerne, og søndag sejrede parret i Grand Prix for U25 med 68,558%.

– Jeg er utrolig stolt af Ravello, og jeg kan ikke vente på, at vi skal ud og starte i udlandet, skriver Diana på sin Facebook-side.

Stævnets resultater.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner