Grand Prix-sejr til Damm-Frydenberg

08-01-2024 16:16

I bidende frostvejr gik der i går en Grand Prix ved Vestegnens Rideklubs distriktsstævne, som blev vundet af Michala Damm-Frydenberg med Thyfon Holmklit 

Copyright Ridehesten.com
Michala Damm-Frydenberg og Thyfon Holmklit. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

14-årige Thyfon Holmklit e. Tailormade Temptation/ De Noir/ Andiamo er oprindeligt en ægte thybo, som hans navn også kunne indikere. Han er opdrættet af Trine Udklit Sørensen, Nors ved Thisted og er første føl efter hoppen Design Holmklit, som også er mor til Årets Hoppe 2022, Dina Holmklit e. Hesselhøj Donkey Boy.

CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen købte i Thyfon Holmklit som 5-års, og han er uddannet af Michala Damm-Frydenberg, der startede sit første stævne på ham 2017. Ekvipagen debuterede i 2022 i Intermediaire II, mens de i 2023 havde deres debut i Grand Prix.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden var de til start i Grand Prix ved Vestegnens Rideklubs distriktsstævne i bidende kulde.

– Når først man rider, glemmer man kulden, og jeg havde samtidig rigtig god hjælp fra Christian og Vivi i opvarmningen. Jeg synes, vi har forbedret mange ting henover vinteren, og det lykkedes i høj grad at få det med ind på banen, så jeg var meget tilfreds med vores tur. Nu skal vi bare træne videre, og jeg glæder mig til den kommende sæson med Thyfon, fortæller Michala, der vandt klassen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen