Chippendale tilbage på scenen

17-07-2020 07:35

KWPN-hingsten Chippendale, der har haft succes med både Severo Jurado Lopez og Anne van Olst er efter en årrække ude af sporten nu tilbage med engelske Charlotte Fry

Copyright Ridehesten.com
Chippendale ved UVM i 2012, hvor han blev redet af Severo Jurado Lopez. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

13-årige Chippendale e. Lord Leatherdale/ Negro er tilbage på konkurrencebanerne med Van Olst-rytteren Charlotte Fry efter seks års fravær fra konkurrencesport. Efter salg af halvpart i hingsten til Bahrain opstod der en tvist ejerne imellem, og det har ført til et længere retsligt efterspil, der er faldet ud til fordel for Van Olst.

Som 5-års gik Chippendale i 2012 UVM i Verden under Severo Jurado Lopez, der dengang arbejdede for Anne van Olst, der to år senere debutere den dengang 7-årige hingst internationalt i lilletur i tyske Hagen og Roosendaal. Herefter har der været seks års stævnepause. 

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvor om alt er, så er hingsten tilbage i konkurrencesport, og ved CDN Nispen i Holland opnåede han og Van Olsts engelske rytter Charlotte Fry 76,5% i Intermeidiaire II, hvilket sikrede dem sejr i klassen.

Det er nu Lottie  (Charlotte) og Annes plan at få rettet op Chippendales fravær og det ry, som fraværet måske har forårsaget. De er ikke i tvivl om, at han både er en glimrende avls- og sportshingst, så nu er målet at gå efter Grand Prix på den internationale scene.

/Eurodressage.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen