Cathrine Dufour nomineret til BESTSELLERs Olympiske Håb

09-12-2016 14:15

Til Januar indlemmer BESTELLER endnu en atlet i rækken af talentfulde unge og lovende atleter, der har vundet prisen BESTELLERs Olympiske Håb. Cathrine Dufour er én blandt 3 nominerede til prisen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

For ottende gang, uddeler BESTELLER prisen; BESTSELLERs Olympiske Håb. Det er en pris, der gives til en ung og lovende dansk atlet med en positiv attitude, olympiske drømme og med et stort potentiale inden for sin sport. BESTSELLER uddeler prisen, som en del af det olympiske samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark.

Vinderen vil modtage støtte frem mod de kommende Olympiske Lege i Tokyo i 2020. Med prisen følger 100.000 DKK inklusiv et tøjsponsorat på 25.000 DKK. Støtten skal hjælpe vinderen på vejen mod at opfylde hans eller hendes olympiske drømme.

Denne gang er Cathrine Dufour(dressur), Anders Antonsen(badminton) og Anna Emilie Møller(atletik) nomineret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour var den yngste deltager på det danske dressurlandshold ved OL i Rio, og hun endte som bedst placerede dansker med en flot individuel 13. plads.

2016 er Cathrines første år som seniorrytter, og om 4 år til OL i Tokyo forventes Cathrine at blive ankerkvinde på det danske landshold. Hun har i ungdomsårene vundet adskillige medaljer ved EM, herunder 3 guldmedaljer. Ud over sin egen karriere bruger Cathrine også sin tid som ungdomstræner for talenter i pony-og juniorrækkerne, og hun har allerede elever med EM-medaljer.

Vinderen bliver præsenteret ved DRs årlige sportsgalla ’Sport 2016’ i Messecenter Herning den 7. januar 2017.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen