Camilla vandt 2. kvalifikation i Blue Hors Para Cup

09-05-2021 11:58

Annika Knudsen Lorentsen

Trods corona og en tætpakket stævnekalender med internationale parastævner både for 2 uger siden og i denne weekend, samt DM om 2 uger, er det lykkedes at få afviklet anden kvalifikation i Blue Hors Para Cup med 8 deltagere, og her vandt Camilla Christensen

Copyright Ridehesten.com
Her ses de startende ryttere til præmieoverrækkelsen. Foto: Para-udvalget
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Para Cup, der afvikles i kür, afholdes normalt i vintersæsonen med en finale i marts eller april. Som alt andet er denne cup også blevet udskudt grundet corona-nedlukningen, og derfor er anden kvalifikation først blev holdt i denne weekend.

Første runde af cuppen blev afholdt i Slangerup tilbage i oktober 2020, men det i denne weekend var Ringsted Sports Rideklub, der afholdte anden runde af cuppen.

På første dag ved stævnet afvikledes en opvarmningsklasse i det internationale holdmesterskabsprogram. Denne klasse vandt Camilla D.F. Christensen og Fürsten med 70,6%. Ekvipagen vandt også første runde af Blue Hors Para Cup i oktober. Ekvipagen vandt desuden sølv i Grad 5 ved sidste års DM i paradressur.

Copyright Ridehesten.com
Camilla D.F. Christensen og Anne Mette Hasselstrøm blev også nr. 1 og 2 i første kvalifikationsrunde i oktober. Foto: Para-udvalget

8 deltagere i cuppen
Camilla D.F. Christensen deltog både på Fürsten og Østergårdens Deleight. Den rutinerede rytter sikrede sig sejren i cuppen på Fürsten med flotte 77,625% og tog 4.pladsen med Østergårdens Deleight, som opnåede 72,0%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af de lovende unge ryttere, Anne Mette Hasselstrøm med Falkærs Ramoon tog en flot 2. plads med hjem, efter et ridt, der blev belønnet med 75,250%. June Kelberg Smith blev i sadlen på Minos 3’er med 73,625%.

De øvrige startende i cuppen var Line Faxe, Jane Bonné, Sofie Frost Hansen og Maria Bech Kofoed. Blue Hors giver gaver til de 10 bedste i hver kvalifikationsrunde.

Camilla og Anne Mette blev også nr. 1 og 2 i første kvalifikationsrunde af Blue Hors Para Cup i oktober, og begge ekvipager er derfor nu sikret en finaleplads.

Cuppen afholdes over 4 runder. Herefter går de 12 bedst-placerede ekvipager videre til en finale. Ekvipagerne skal deltage i mindst 2 runder for at kunne kvalificere sig til finalen. Her rides der om gavekort fra Blue Hors Care på hhv. 3.000, 2.000 og 1.000 kr til de tre bedst placerede.

/Pressemeddelelse

Copyright Ridehesten.com
Foto: Para-udvalget
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen