Blue Hors på toppen i Hjallerup

17-02-2024 06:40

Sent i går aftes blev der i Hjallerup redet U25 Grand Prix samt Grand Prix Special, og her hed begge vinderheste Blue Hors til fornavn

Dressurens sværeste øvelser blev sent i går vist i ridehuset i Hjallerup, hvor dagens landsstævne blev afsluttet med Grand Prix for U25-rytterne og Grand Prix Special.

Hos U25-rytterne var det ren succes for Blue Hors, da Cecilie Dybro Jensen vandt klassen med med 18-årige Blue Hors Bentley e. Belissimo M/Weltmeyer, som tidligere har været avlshingst på stutteriet i Randbøl. Med 71,51% gentog de torsdagens succes og vandt dermed endnu en klasse. Ungrytter Sophia Ludvigsen overtog sidste år tøjlerne på Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/Donnerhall (opdr. Blue Hors), der i lighed med Bentley har været avlshingst på Blue Hors. Med 69,30% blev de nummer to i U25 Grand Prix.

Klassens resultat.

Fredagens sidste klasse var Grand Prix Special, hvor kun fire ryttere havde meldt til start og derfor var der kun en enkelt placering. Den tog Nanna Skodborg Merrald sig igen af med Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/De Niro (opdr. Hans Rode), da de opnåede 72,77%.

Både Daniel Bachmann Andersen med Shirley e. Sezuan/Solos Carex (opdr. Vivi & Christian Vang Lauridsen) og Sophia Boje Obel Jørgensen og Foldagers Chablis e. Blue Hors Romanov/Idocus (opdr. Mette Boje Frederiksen) havde to gode ture og på trods af at de ikke blev placeret, opnåede de henholdvis 70,91% og 70,29%.