Blue Hors Følaften i morgen

20-05-2019 08:08
Avl

Husk at det er i morgen aften, at du kan møde alle Blue Hors' avlshingste på gårdspladsen og opleve en masse føl præsenteret på ridebanen under hyggelige forhold

Copyright Ridehesten.com

På Blue Hors glæder man sig til at byde avlere og andre interesserede velkommen til deres traditionsrige Følaften, der altid finder sted på en solskinsaften i maj. I år er datoen tirsdag den 21. maj 2019, og man kan blot håbe på flot forårsvejr til arrangementet, der starter kl. 19.00.

Under afslappede forhold starter aftenen med en præsentation af alle aktive Blue Hors-hingste på pladsen foran hingstestalden, hvor avlsleder Martin Klavsen vil fortælle om hver enkelt hingst.

Når man har dannet sig et indtryk af hver enkelt hingst, får man mulighed for at se, hvordan hingstene præger deres afkom, når der på den sydvendte ridebane fremvises udvalgte føl efter vores hingste. Også her vil Martin Klavsen knytte en kommentar til hver enkelt føl.

Efter fremvisningen byder Blue Hors på grillpølser og øl/vand, og der vil være rig mulighed for aftenens fremmødte at få en avlersnak om årets føl og hingstevalg.

Copyright Ridehesten.com
Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen