Blue Hors championater lige om hjørnet

21-06-2022 17:06

Det er i denne uge, at Blue Hors championaterne for føl og unge dressurheste står for døren. På fredag gælder det den indledende klasse for ridehestene, der har finale lørdag, hvor det store følchampionat også afvikles efterfulgt af auktion om aftenen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Der er lagt op til nogle meget flotte og varme sommerdage, når Blue Hors' traditionsrige championater løber af stablen fredag og lørdag i denne uge.

Her der muligt at se de unge 3- og 4-års talentfulde heste efter Blue Hors-hingste i kvalifikationen fredag eftermiddag, hvoraf de 8 bedste fra hver aldersgruppe går videre til finalen lørdag formiddag. Her vil man bl.a. kunne se en del af de heste der kommer til sommerens hoppekåringer og championater.

Lørdag eftermiddag vises ca. 100 føl efter Blue Hors-hingste, hvor de bedste hoppe- og hingsteføl bliver hyldet. Følchampionaterne er en glimrende mulighed for at se føl efter de yngre hingste og danne sig et indtryk baseret på adskillige føl efter hver enkelt hingst.

Se kataloget her.

Årets første Dansk Varmblods følauktion kommer til at finde sted lørdag den 25. juni 2022 på Blue Hors.
Der er tale om en fysisk auktion, der også vil kunne følges via online-streaming. Det vil sige, at føllene bliver fremvist live på Blue Hors under en auktion med gæster og købere i hallen, samtidig med at auktionen bliver streamet live via danskvarmblodauktioner.dk, så man som køber enten kan byde online eller telefonisk.

Find hele kollektionen her.

Ridehestens fotograf vil være til stede både fredag og lørdag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen