Bliv klogere på hvordan du forebygger seneskader (video)

03-02-2020 16:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Dyrlæge og halthedsekspert Peter Hjuler fra Horsedoc holder foredrag til Hingstekåring i Herning, hvor du har mulighed for at lære mere om hestens bøjesener og få flere gode råd til at undgå seneskader hos din hest

 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Konditionstræning, varieret underlag og byd kun hesten et arbejde, som den fysisk er klar til. Det er tre vigtige fokuspunkter i arbejdet for at undgå seneskader. Peter Hjuler er dyrlæge, indehaver af hestehospitalet Horsedoc i Aarhus og specialiseret i haltheder hos heste. 

Han er en del af teamet af dygtige foredragsholdere, som Ridehesten har samlet til arrangementet “Udvid din horisont med Ridehesten”. Til Dansk Varmblods Hingstekåring vil syv foredragsholdere forsøge at gøre jer klogere på hver sin del af hesteverden. Peter Hjuler vil holde et foredrag under overskriften “Undgå de fire mest almindelige seneskader hos heste”.

Ridehestens foredrag finder sted under Hest & Rytter-messen i auditoriet på 1. sal ved indgang Vest og er GRATIS for alle besøgende. Peter Hjuler holder foredrag lørdag d. 7/3 kl. 10-11. 

Se videoen her og hør mere om, hvad Peter Hjuler vil fortælle om til sit foredrag: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilmeld jer Ridehestens Facebook-begivenhed og se hele programmet over foredragsholdere her. 

Læs mere om Peter Hjuler her.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner