Besøgsrekord til Dansk Varmblods jubilæum

10-03-2019 20:25

Britt Carlsen

67.211 besøgte Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning, da en af verdens største hestebegivenheder med blandt andet Dansk Varmblods Hingstekåring og messen Hest & Rytter blev gennemført 6.-10. marts med deltagelse fra 21 nationer

Copyright Ridehesten.com

I år var det 40. gang, at Dansk Varmblods Hingstekåring blev afholdt i MCH, og jubilæet blev fejret med 12 % besøgsfremgang, da 67.211 gæster i dagene 6.-10. marts blev budt på bl.a. hingstekåring, imponerende internationale konkurrencer, to storslåede jubilæumsgallashows, forårsauktion og Hest & Rytter-messen. De mange aktiviteter, 875 deltagende heste og de 300 udstillere tiltrak traditionen tro både professionelle ryttere, stutterier og tusindvis af hesteinteresserede.

- Stort tillykke til Dansk Varmblod med både jubilæum og besøgsrekord. Der skal lyde en stor tak til Dansk Varmblod, deres ansatte og mange frivillige, som igen i år har formået at skabe et super flot og velgennemført arrangement, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og glæder sig over fem gode dage:
- Det har været en stor fornøjelse at danne ramme om så mange heste, ryttere og entusiaster fra ind- og udland. Tak til alle de passionerede besøgende, som har bidraget med en fantastisk stemning overalt. Også en stor tak til de mange udstillere, der har gjort sig umage med at skabe en spændende messe for de mange tusinde besøgende.

Dansk Varmblods Hingstekåring og Hest & Rytter afholdes igen 4. - 8. marts 2020.

Copyright Ridehesten.com
Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og Dansk Varmblods formand Jan Pedersen (tv).

Læs meget mere om Dansk Varmblods Hingstekåring i magasinet Ridehestens aprilnummer

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner