Årets højdepunkt for hestefolk

12-03-2016 14:07

Linda Petersen købte tilbage i november springhesten Lajgårdens Chico P som efter egnethedstesten placerede sig som nummer 2 på point inden dette års Ungehestechampionat ved hingstekåring i Herning 

Copyright Ridehesten.com
Lajgårdens Chico ved egnethedstesten

Springhesten Lajgårdens Chico P e. Chico’s Boy/Come Back II (opdr. Karina Josefsen & Mogens Nielsen) gik en særdeles god egnethedstest, hvor den placerede sig med 900 point som nummer 2 i det samlede pointregnskab op til Dansk Varmblods Unghestechampionat. Derfor havde Linda Petersen også høje forventninger til sin nyindkøbte springfavorit: – Det startede virkelig godt ud, og den udviklede sig godt efter egnethedstesten, derfor var mine forventninger til Chico også høje. Da den så fik en skade med hoven her hen imod slutningen af processen, har den ikke opnået at komme i den form, som jeg havde håbet, udtaler Linda Petersen

Linda har haft Lajgårdens Chico P i ridning hos berider Thomas Dresler den sidste måneds tid for at give hesten de bedste muligheder for at komme i den bedst optimale form: – Jeg forventer ikke at Chico placerer sig i toppen, men jeg håber at den placerer sig fornuftigt midt i feltet. Den har jo ikke haft helt de samme vilkår, som de andre deltagende heste pga. den skade den pådrog sig her i i vinters, siger Linda Petersen.

 – Jeg ser desuden meget frem til stemningen og de mange heste og mennesker, som jeg skal se og møde ved hingstekåringen i år. Det er jo årets højdepunkt, når man er i hesteverdenen, slutter Linda Petersen, der ser frem til endnu et spændende besøg i år ved hingstekåring i Herning.

Skal du til hingstekåring?

Hvis du endnu ikke har fået billet, til det du ønsker at opleve ved dette års hingstekåring i Herning, så skal du skynde dig - for der er snart ikke flere billetter tilbage! Bliv klogere på alle de spændende arrangementer og tilbud, hingstekåring har at tilbyde dig lige her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen