Berider og foderkoncern i samarbejde

01-06-2013 07:05

Maja Golles

Andreas Helgstrand og Equsana har samarbejdet om at udvikle et nyt foder til højtydende sportsheste samt avlshopper og plage i vækst. Det samarbejde har resulteret i en helt ny type foder

Copyright Ridehesten.com
Equsanas markedschef Jacob Helt Jessen og berider Andreas Helgstrand har samarbejdet omkring udviklingen af et nyt foder til højtydende konkurrenceheste, samt ungheste, plage og avlshopper.

Foderet er brændstof for kroppen. Det er fra foderet, at kroppen henter energi til at arbejde, til at trives og til at forebygge sygdomme.

– Vi har en ambition om at gøre tingene rigtigt her hos os. Det gælder ikke bare ridning og hestenes management, men i høj grad også fodringen. Og vi stiller store krav til det foder vi skal bruge, oplyser Andreas Helgstrand.

Han har kendt Equsanas markedschef Jacob Helt Jessen gennem flere år, idet de også tidligere har samarbejdet på Møgelmosegaard, hvor Jacob var ansvarlig for hingsteholdet og fodringen af hestene inden han fik sit nuværende job i DLG-koncernen. De to har holdt kontakten, og begyndte at tale om fodring og de krav, der stilles til et godt foder i en moderne træningsstald.

– Det var en interessant dialog for os, for det udfordrede os, da Andreas stillede meget specifikke krav både til foderet og til håndteringen af det, fortæller Jacob Jessen.

Du kan se Andreas Helgstrand fortælle om samarbejdet i en video her.

Læs mere om det nystartede samarbejde mellem Andreas Helgstrand og Equsana i magasinet Ridehestens nye julinummer, som netop disse dage ankommer til abonnenternes postkasser - og til udvalgte rideudstyrsbutikker. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen