Ben Maher vinder WC-kvalifikation

17-12-2023 21:09

Ben Maher tog sejren i dagens World Cup-klasse på 160 cm, hvor danske Andreas Schou også red med. Andreas Schou har sammen med 9-årige Billy Matador haft World Cup-debut med gode præstationer

Copyright Ridehesten.com
Ben Maher her med Dallas Vegas Batilly. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne uge har London International Horse Show dannet rammen om World Cup-kvalifikation i både dressur, kørsel og springning. I går varmede Andreas Schou og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo op med en placering i 150 cm-klassen, hvor de opnåede en placering som nr. 6 i feltet.

I dag gjaldt det World Cup-klassen på 160 cm,  hvor i alt 36 ryttere var til start. Det blev britiske Ben Maher, der løb med sejren sammen med Enjeu de Grisien e. Toulon/ Andiamo. Med to fejlfrie runder og en hurtig tid på 37,18 sekunder sikrede han sig sejren foran et stort hjemmebanepublikum. 

Han var dog tæt efterfulgt af ligeledes britiske Scott Brash med Hello Jefferson e. Cooper van de Heffinck/ Irco Mena, som red til tiden 37,80 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Andreas Schou var også til start i klassen med den 9-årige Billy Matador e. Billy Mexico/Animo. Det var vallakkens World Cup-debut, hvor han gik et flot runde med to lette nedslag rundt på den krævende 160 cm bane. Foruden gårsdagens placering var dagens præstation en god afslutning for den 9-årige vallak i London.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Billy Matador. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Sejren gav Ben Maher 20 point med videre i World Cup-turneringen, og han fører derfor i World Cuppen i den vesteuropæiske liga. 

Klassens resultat.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen