Andreas Schou i fin form i 150 cm

17-12-2023 10:34

Andreas Schou red i går en placering hjem på Billy Matador i 150 cm-klassen til det internationale stævne i London. I dag skal parret ride World Cup-klassen, og derfor valgte han også at spare lidt på kræfterne i går aftes

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Billy Matador. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou er i denne weekend til start med tre heste i London International Horse Show, hvor der også afvikles FEI World Cup-kvalifikation i springning og kørsel. Det store stævne afvikles i messecentret ExCel i London, og her fandt FEI World Cup-kvalifikationen i dressur også sted tidligere på ugen.

I går aftes red Andreas Schou og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo på banen i 150 cm-klassen, og her lykkedes det dem at ride sig sikkert og fejlfrit igennem første runde. Det blev til en tid på 73,07 sekunder, og det placerede ham på en sjetteplads i feltet. 

Andreas valgte som flere andre ryttere ikke at ride anden runde, da han ønskede at spare på kræfterne til World Cup-klassen på 160 cm, der finder sted i dag. Derfor blev tiden i første runde også afgørende for hans placering. 

Det er muligt at følge med via live-streaming på ClipMyHorse/FEI.TV.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas startede allerede fredag godt ud med en fejlfri runde i 145 cm-klassen, da han sammen med den nye hest Napoli vh Nederassenthof e. President/ Quasimodo Z red et sikkert ridt. Det blev til en placering som nr. 11 i klassen. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Se video af ridtet her: 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner