Succes for danskerne i Le Mans

11-02-2023 17:03

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne har både Anders Dahl, Jane Serup Jensen og Anna Kasprzak opnået flotte placeringer i dagens klasser. Stævnet er international debut for flere danske ekvipager

Copyright Ridehesten.com
Jane Serup Jensen med Desperada. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anders Dahl der i går tog tredjepladsen i Intermediaire  med Tophøjs Zackira e. Blue Hors Zack/Sorento (opdr. Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen) i går i deres internationale debut, red i dag til en fjerdeplads i Intermediare II. 

Det er ikke længe siden, at ekvipagen havde sin nationale debut på niveauet, og nu har du haft succes internationalt. Tophøjs Zackira er trukket på hoppen La Luna som ligeledes blandt andet er mor til Rockson e. Blue Hors Rockefeller, der er succesfuld med den tyske rytter Uwe Schwanz, og som tidligere har vundet Dansk Ride Forbunds championat for 4-års heste med Severo Jurado Lopez i sadlen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jane Serup Jensen der i går tog placering i Prix St. Georg red sig i dag til sejren i Intermediaire I med Desperada e. Desperados/  Florencio I. I dag opnåede ekvipagen 71,176 procent. Stævnet i Le Mans erJane og Desperadas internationale debut. 

I samme klasse tog Anna Kasprzak fjerdepladsen med Everian L e. Everdale/Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard), samme hest som hun i går red til sejr i Prix St. Georg. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen