Højt niveau fra danske springryttere

16-12-2023 07:54

Andreas Schou red i går en flot placering hjem til London International Horse Show i den internationale 145 cm-klasse. Zascha Nygaard Lill, der er til start ved det internationale stævne i Frankfurt, sørgede også for en god præstation 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou her med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou er i denne weekend til start ved London International Horse Show, som også danner rammerne om FEI World Cup i springning. Sammen med Napoli vh Nederassenthof e. President/ Quasimodo Z blev han i går placeret som nr. 11 i 145 cm-klassen blandt det stærke felt på i alt 36 ryttere. De klarede sig fejlfrit igennem banen, og med tiden 69,94 sekunder lykkedes det parret at ride sig til en placering. 

Klassen blev vundet af britiske Matthew Sampson, der klarede sig fejlfrit igennem banen 52,43 sekunder med hesten MGH Candy Girl e. Sligo Candy Boy/ Cruising. 

Klassens resultat.

Foruden Napoli vh Nederassenthof har Andreas Schou også Lady Corlina e. Casiro I/ Corlensky G og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo med sig.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

London International Horse Show dannede ligeledes rammerne for FEI World Cup i dressur, som blev afsluttet i torsdag med en flot kürfinale. Her indtog de britiske ryttere top tre, og sejren gik til Charlotte Dujardin og Imhotep e. Everdale/ Vivaldi, der opnåede hele 89,465%. Læs mere om World Cup i dressur her. 

Nygaard Lill med stærk præstation i Frankfurt
Zascha Nygaard Lill red sig i går aftes også til en placering som nr. 10 i den 4-stjernede 145 cm-klasse til det internationale stævne i Frankfurt, Tyskland. Det gjorde hun sammen med Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue, som desværre tog fire fejl med sig i omspringningen. 

Zascha Nygaard Lill har også hesten Stanley e. Stakkato/ Calido I med sig i de 4-stjernede klasser og den 7-årige Miss Ogano Sit  e. Ogano Sitte/ Cornet's Stern. 

Klassens resultat.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner