Bella Rose er Isabell Werths førstevalg til WEG

13-08-2018 07:10

Marie Helene Rigård Rohleder

Efter et suverænt comeback for Isabell Werths Bella Rose i Cappeln, så er der ingen tvivl hos dressurdronningen om, hvem hun vil vælge til WEG

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth with Bella Rose. Foto: Michael Rzepa
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth var ovenud glad for Bella Rose e. Belissimo M  præstation til det internationale stævne i Cappeln, Tyskland. Her vandt ekvipagen den internationale Grand Prix CDI4* Kür med flotte 87,000%.

Den 14-årige hoppe efter Belissimo M dansede til musikken og charmerede dommerne, publikum og dens rytter.

– Jeg er så glad! Super glad! Det var kun Bellas anden freestyle nogensinde, og den første efter hendes pause. Et par enkelte dele er lånt fra Emilio, men nu er Bella igang med at tage sin plads tilbage på tronen, siger en smilende Isabell Werth.

– Den her hoppe vokser fra stævne til stævne, og hun er blevet meget mere afslappet på banen, så hun kan vise mere af sit store potentiale, lyder det fra chefdommeren Dr. Dietrich Plewa om hoppen, som opnåede en totalscore på 87,00%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den olympiske-, verdens- og europamester Isabell Werth lod ingen tvivl være tilbage, da hun blev spurgt om sine præferencer omkring hendes potentiale fire heste, som skal med til WEG i Tyron i USA næste måned.

– Selvfølgelig ligger den endelige beslutning hos dressurkomiteen, men jeg har allerede besluttet mig, fortæller Isabell Werth, mens hun peger på Bella Rose.

Se hele resultatet her.

// Pressemeddelelse, Gestüt Vorwerk, Cappeln/GER

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing