Beezies danske heste har succes i USA

25-10-2013 13:09

Signe Wiese

Ved det internationale springstævne Washington International Horse Show er den amerikanske toprytter Beezie Madden til start med sine to danske hopper Coral Reef Via Volo og Vanilla – begge hopper er uddannet og solgt af Tina Lund

Ved Washington International Horse Show var Beezie Madden i går til start på hoppen Coral Reef Via Volo, og parret red en flot 2. plads hjem 33.000 $-klassen International Open Jumper Welcome Stake. Klassen blev vundet af Kent Farrington og Blue Angel.

I 20.000$-klassen International Open Jumper Gambler’s Choice Costume Class var Beezie Madden til start på DV-hoppen Vanilla, der er en datter af Coral Reef Via Volo, og opdrættet af familien Lund. Også her blev det til en 2. plads.

Den DV-kårede Coral Reef Via Volo e. Clinton/Heartbraker er uddannet af Tina Lund, og blev som 8-årige solgt af familien Lund til Beezie Madden, der siden har haft stor international succes på hoppen. Det er bl.a. blevet til sejre og topplaceringer i bl.a. Spruce Meadows, Rotterdam og Aachen, og Madden red også Via Volo ved OL i London.

Mens Via Volo endnu var hos familien Lund fik hun et enkelt føl, nemlig Vanilia e. Nabab de Reve. Også denne hoppe er kåret i Dansk Varmblod, og blev uddannet af Tina Lund, der nåede at starte hoppen internationalt flere gange, inden familien Lund også solgte denne hest til Beezie Madden i november 2011.

Læs om familien Lunds handler med Beezie Madden i magasinet Ridehesten fra december 2011

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev