Bækgaarden er i fuld gang

06-07-2023 09:50

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom stævnet er startet med en del regn, så kom Bækgaarden Horse Festival godt fra start i går, hvor der var klasser fra 115 til 135 cm på programmet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går startede Bækgaarden Horse Festival 2023, hvor der blev afviklet klasser på både græsbanen og på Walber-banen. Dagen startede med en MB1* på Walber-banen, som var delt i to afdelinger, hvor der til sammen var 156 starter. Den ene afdeling blev vundet af Julie Voldgaard Hansen med Bellatrix e. Balou/Baldini II, mens den anden blev vundet af norske Ida Tørresdal med Justin Beaber EM e. Bøgegaarden's Graf's Stakkato/ Candillo (opdr. Peter A. Petersen). 

Sideløbende med 125 cm-klassen, blev det afviklet en LA1* 115 cm på græsbanen. Denne klasse var ligeledes delt i to afdelinger. Første afdeling blev vundet af Josefine Guldbrandsen Frandsen med Smedegaardens Carla e. Carmargue/ Churchill, mens Thomas Pihl Jensen med Kannica e. Kannan/ Cassini II tog sejren i anden afdeling. 

På Walber-banen fortsatte dagen i går med Youngster-klasser. I klassen for 5-års sikrede Emilie Katrine Høll Pedersen sig sejren med Sares du Soleil e. I'm Special de Muze/ Triomphe de Muze. I klassen for 6- og 7-års tog Rikke Andersen sejren i sadlen på den 6-årige Feldborgs Cantonelli e. Cantolar/ Cabachon (opdr. Arne Feldborg Johannesen). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen sluttede med en MA1*, hvor den nykårede nordiske mester for senior sikrede sig sejren. Her var det nemlig Kamilla Ladefoged Rasmussen med My Boy e. Mylord Carthago/ Sandro Boy, der leverede den bedste præstation. 

I dag fortsætter stævnet med klasser fra 120 til 140 centimeter. 

Start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen