Nations Cup i Uggerhalne nærmer sig

22-03-2023 15:35

Annika Knudsen Lorentsen

Igen i år vil Helgstrand Event danne rammen om en nationsspringning, og programmet for arrangementet, der afholdes i maj, er klart

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i år danner Helgstrand Event rammen om en nationsspringning i EEF Series, nærmere bestemt fra den 24.-28. maj 2023. 

EEF-serien er en spændende serie, hvor nationer, der ikke er en del af første division i Europa, har muligheden for at prøve kræfter med Nations Cups og dermed få erfaring på højt niveau. De sidste år, har Helgstrand Event afholdt et af stævnerne i serien, og der har været positiv feedback til arrangørerne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var en absolut fornøjelse at arbejde med teamet. De var meget lydhøre gennem hele planlægningsprocessen og meget imødekommende over for alle vores behov. Teamet var velorganiseret og lever op til de ønsker, vi stillede til dem, forklarede Valentina Ottaviani, EEF Series repræsentant, i et tidligere interview.

Ved stævnet i 2023, vil arrangørerne fra Helgstrand Event gøre endnu mere for at skabe et godt stævne, og som en ung eventvirksomhed, er der forbedringsplaner på flere parametre. 

Tidsplanen for det kommende Nations Cup-stævne afslører, at man skal reservere fredag den 26. maj, hvis man ønsker af overvære nationsspringningen, mens det er søndag den 28. maj, der danner rammen om Grand Prix-klassen.

Copyright Ridehesten.com
Programmet. Foto: Helgstrand Event
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen