Attention koncentrerer sig om sporten

14-03-2014 11:56

Mange avlere har bemærket, at Tailormade Attention ikke længere figurer i Katrinelunds hingstekollektion og ikke blev vist ved dette års hingstekåring. Der udmeldes, at hingsten helliges sporten for en periode

Copyright Ridehesten.com
Tailormade Attention og Silje Bakken.

Den 6-årige Tailormade Attention e. Abanos/Bøgelys Camaro var i 2008 årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod og er sidenhen blevet præmiehingst, har bestået materialprøven med fremragende resultat og er kåret med opdrættermedalje i sølv. Han opnåede i 4-års championatets mellemrunde i 2012 et resultat på 9,12.

Hingsten, der blodmæssigt giver et alternativ til de mest udbredte linje, er blevet godt modtaget af hoppeejerne og var den tredje mest anvendte hingste i Dansk Varmblod i 2013, ikke mindst fordi hans første følårgange har vist sig ganske lovende, bl.a. var han i 2012 far til årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod.

Der er ingen tvivl om, at det er et krævende program for de unge hingste at skulle koncentrere sig om deres sportslige uddannelse samtidig med, at de i bedækningssæsonen også er spændt hårdt for med sædtapning. Den kombination har vist sig at være meget udfordrende for Tailormade Attention, og derfor er det blevet besluttet, at hingsten for nuværende skal koncentrere sig om sin dressurkarriere.

Attentions uddannelse er hele tiden blevet forestået af Priess Stutteri på Mors, hvor berider Silje Bakken hidtil har siddet i sadlen, mens det nu er lærermester Per Skjærbæk, der fremadrettet vil ride hingsten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen