Annabelle Rehn glad for dagens sejr Sint-Truiden

17-04-2022 19:55

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har de danske dressurryttere endnu engang haft succes ved det internationale stævne i belgiske Sint Truiden, hvor det er lykkedes flere ryttere at komme øverst på præmiepodiet, blandt andet juniorrytter Annabelle Rehn som til dagligt bor i Schweiz

Copyright Ridehesten.com
De tre danske juniorryttere. Fv. Thilde Rude Hare, Annabelle Rehn og Johanne Kofod Jensen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sidste stævnedag i belgiske Sint-Truiden startede med en dansk sejr til Karoline Rohmann i Intermediaire kür, hvor hun i sadlen på Aagaardens Lianne e. IPS Krack C/ Cape Town S (opdr. Stutteri Aagaarden v/Hanne Aagaard) red til 74,420 procent. 

I samme klasse placerede Anette Ejlersgaard sig som nr. 3 med Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ White Talisman (opdr. Pia Gobert). 

To danske ponyryttere i top-3
I ponyrytternes kür lykkedes det to danske ekvipager at ride sig ind i top-3. Bedst af dem var Andrea Hamann Sand med Golden Spring GH, og sammen placerede de sig som nr. 2 med 75,835 procent. 

På andenpladsen i klassen blev det Cornelia Munch Sinding med AJ Don't You Forget About Me e. FS Don't Worry/ FS Golden Highlight. Sammen opnåede de 75,035 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Annebelle Rehn med Vestervangs Garson. Foto: Privat

Annabelle Rehn i top hos juniorrytterne
I juniorrytternes kür blev det dansk dominans idet, at de danske ekvipager besatte de tre bedste placeringer i klassen. 

Sejren gik til Annabelle Rehn i sadlen på Vestervangs Garson e. De Noir 3/ Ragazzo (opdr. Martin Klavsen), som opnåede flotte 76,565 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg har kun ros at sige om Garson, som også har fået to andre podieplaceringer ved stævnet, fortæller Annabelle, som ligeledes har været til start med hoppen Nikitaro, som også er blevet placeret i sine klasser. 

Copyright Ridehesten.com
Annebelle Rehn med Vestervangs Garson. Foto: Privat

Annabelle flyttede i efteråret 2021 fra sine forældre i Singapore, og har siden været bosiddende i Schweiz, hvor hun går i skole. Det giver hende bedre mulighed for træning af hestene i Danmark, selvom det dog stadig er udfordrende med de mange rejsetimer hver weekend samtidig med, at skolen skal passes. 

– På trods af de store udfordringer er det lykkedes hende at få hestene i rigtig god form, og Annabelle regner med at hestene topper helt senere i sæsonen, fortæller Annabelles mor Marianne Rehn.

Andenpladsen i klassen blev Thilde Rude Hare med Zidan-DN e. Sezuan 2/ Blue Hors Future Cup, mens tredjepladsen blev Johanne Kofod Jensen med Frida Gold 5 e. Fidertanz 2/ De Niro 6. 

Copyright Ridehesten.com
Præmieoverrækkelsen hos juniorrytterne. Foto: Privat

Amalie Skov bedste dansker hos ungrytterne
Dagen sluttede med ungrytternes kür og her blev Amalie Skov Christensen bedste dansker. I sadlen på Sandbæk's Wonder Hit e. Sandro Hit/ Blue Hors World Class (opdr. Eigil Kirkegaard Nielsen) red hun til 73,63 procent og besatte andenpladsen. 

Tredjepladsen i klassen blev også dansk, og her var det Sophia Ludvigsen med Blue Hors Quintana e. Quantensprung 3/ Desperados (opdr. Steffen Brunkhorst). 

Resultater fra stævnet. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen