Anna og Detroit nummer fem ved EM

13-07-2014 22:05

EM for ungryttere i Arezzo er nu afgjort, og bedste dansker blev Anna Zibrandtsen med en flot femteplads

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen, her til DM på Broholm.

Kathrine Springborg og May Candeloro e. Michellino/ Chrevi's Cavallo, opdr. Riitta Westerholm, fik lov til at åbne den spændende kür-finale for ungryttere, og det gjorde hun med et ridt til 67,225 procent, hvilket placerede hende som nummer 17.

Anden danske rytter, der skulle gøre sit bedste var Mille Larsen Warncke og Langkjærgaards Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro/ World Cup I, opdr. Marianna og Jens Søndergård. Parret sluttede som nummer 16 med en score tæt på Kathrines, 67,650 procent.


Anna Zibrandtsen og Detroit e. Dimaggio/ Lord Liberty G fik et fantastisk resultat. De red 74,925 procent hjem, hvilket sikrede dem en flot femteplads i årets EM for ungryttere.

Sikker Hollandsk sejr
Europamester for ungryttere 2014 overlod intet til tilfældigheder, og hollandske Anne Meulendijks vandt guldet med en sikker score på 80,275 procent.

Sølvet blev vundet med 78,825 procent, og det tog tyske Lisa-Maria Klössinger og FBW Daktari sig af. Gårsdagens nummer ni lavede noget af en avancering i dagens kür-finale og Jorinde Verwimp med Tiano 108 vandt bronze med 75,425 procent.

Dommerne ved kür-finalen var danske Hans-Christian Matthiesen,Vincenzo Truppa (ITA),
Irina Maknami (RUS), Freddy Leyman (BEL) og Eddie de Wolff v. Westerrode 

Kilde: DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen