Anna, Mille og Kathrine er i EM-finalen

12-07-2014 16:17

De danske ungryttere ved EM i Arezzo har i dag redet deres individuelle kvalifikation i et ICY program (MA2), og det er gået forrygende. Både Anna Zibrandtsen, Mille Warncke Larsen og Kathrine Springborg er videre til kür-finalen i morgen

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Detroit.

I holdkonkurrencen var Anna Zibrandtsens uheldig og fik en lav score, da hendes hest Detroit blev bange for en kameramand. Til gengæld var parret i topform i dag og scorede klassens fjerde bedste resultat 73,237 procent. Mille Warncke Larsen og Langkjærgaard’s Donna Fetti sluttede som nummer 18 med 68,947 procent, og var dermed direkte videre til finalen sammen med Anna Zibrandtsen. 

Kvalifikationskravet til finalen er at være blandt de 18 bedste i kvalifikationen, men med baggrund i reglen om at kun de tre bedste fra hvert land går videre, blev der også plads til Kathrine Springborg og May Candeloro. Parret blev nummer 20 i dagens kvalifikation med 68,711 procent, men da både Tyskland og Holland havde fire ryttere i top 18, kom Kathrine også videre til morgendagens kür-finalen, hvor alle nulstilles. 

Kilde: DRF

 

Info

Sådan fordeles medaljerne

Finalen for junior- og ungryttere individuelt afgøres i morgen søndag.

Til finalen går de 18 bedste fra den individuelle kvalifikation dog kun de tre bedste fra hvert land. I finalen skal juniorrytterne ride et junior kür program og ungrytterne et ungrytter kür-program.

I finalen nulstilles alle, og der startes i omvendt rækkefølge så de bedste rider til sidst. Der trækkes lod om rækkefølgen i grupper af fem ekvipager.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald