Anna og Arlando kom ikke til start

21-07-2018 10:07

Jytte Lemkow

Anden del af holdkonkurrencen i dressur ved CHIO Aachen afvikles i Grand Prix Special, der netop er i gang. Desværre har Anna Zibrandtsen trukket sig kort før sin starttid, da Arlando pludseligt blev halt under opvarmningen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Under opvarmningen umiddelbart inden sin start i Grand Prix Special, der udgør anden del af holdkonkurrencen i dressur ved CHIO Aachen, måtte Anna Zibrandtsen opgive at komme til start, da hendes hest Arlando meget pludseligt blev halt. Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein udtaler, at hesten muligvis har ramt sig selv på en nerve.

Selv om kun tre ryttere tæller i holdkonkurrencen, er det en tydelig svækkelse af det danske hold, at en af de ekvipager, der burde kunne levere et rigtig god præstation til holdet, er faldet fra.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anders Dahl havde med den dejligt spændstigt gående Selten e. Sandro Hit/Hohenstein store problemer i den første piaffe og lavede fejl i de ni galopchangementer for hvert galopspring mellem de to galoppirouetter, så det rakte kun til 68,574%, hvilket nok ikke er tilstrækkeligt til at forsvare den tredjeplads, som det danske hold kæmper for i dag i Grand Prix Special.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack har starttid kl. 13:00, og Cathrine Dufour rider på banen med Atterupgaards Cassidy kl. 13:50.

Følg klassen HER.

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl har i dag redet til godt 68%.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen