Alt er klar til fire dages hestefest i Hodsager

03-07-2022 14:34

Christine Krogh Frausing
Skribent

Den 7.-10. juli lægger Hodsager Rideklub baner til klubbens store, traditionsrige 4-dags klubstævne, som tiltrækker flere hundrede ryttere fra hele 56 forskellige klubber, og tilmeldingerne strømmer stadig ind. En stor ny springbane indvies i år, klubben melder helt klar til fire dages hestefest med spring og dressur for ryttere i alle aldre, og i år også med kæphestestævne, foruden masser af fællesskab og sociale aktiviteter

Copyright Ridehesten.com
Stævne på Hodsager Rideklub. Foto: Ida Brodersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For 16. gang venter Hodsager Rideklubs store, årlige 4-dags klubstævne, der er et populært stævne som favner alle. I disse dage knokler mange frivillige hænder med at få både stævnebaner, stævnefolde, publikumsarealer og camping klar. Torsdag morgen går starten på dette års stævne, og det glæder de sig til i Hodsager.

Allerede onsdag eftermiddag ankommer de første heste, som skal bo på rideskolen i Hodsager, hvor der også er anlagt campingplads til ryttere og deres familier, og så går det ellers løs til søndag aften:

– Det er alle mand på dæk, men vi skal nok være klar til at tage imod vores gæster. 4-dagsstævnet er årets største og vildeste oplevelse i klubben, og vi glæder os bare til at komme i gang, lyder det fra klubben.

Hodsager Rideklub indvier deres nye, flotte springbane på 80x100 meter under stævnet.

Cup-klasser og flotte sponsorpræmier

Alle dage er der både spring og dressur på programmet, og der er flere spændende cup-klasser, både AB Rideudstyr Cup og Hori Cup.

Derudover er der også både særlige medaljeklasser og pokalklasser. 

Rigtig mange lokale sponsorer har bakket op om klubben i år, så der er nogle virkelig flotte sponsorpræmier på højkant.

Copyright Ridehesten.com
Stævne på Hodsager Rideklub. Foto: Ida Brodersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er så taknemmelige for al den støtte fra vores lokale virksomheder og forretningsdrivende, og også de mange private sponsorer, der har valgt at støtte os på denne måde. Det betyder, at der er superflotte rosetter og præmier i alle klasser, uanset om man starter trækkerholdsopvisning eller de højeste dressur- og springklasser, vi har på programmet, lyder det fra klubben.

Det er stadig muligt at melde sig til både spring og dressur, det kan du gøre her. 

Kæphestestævne på egen bane

Hodsager Rideklubs kæpheste-afdeling er også klar med spændende kæphesteklasser i dressur og spring og blandt andet distriktmesterskab i distrikt 11/13 i dressur, spring og forhindringsbane. Også her er der flotte præmier at dyste om.

Klubbens kæpheste-afdeling har i foråret fået anlagt deres egen træningsbane og glæder sig meget til vise dem frem for gæsterne. 

Også kæphesteklasserne er fortsat åbne for tilmelding. 

Copyright Ridehesten.com
Stævne på Hodsager Rideklub. Foto: Ida Brodersen

Masser af hygge og marked

Hodsager Rideklub opfodrer alle til at kigge forbi og opleve de mange heste og ryttere til stævne med fire baner i gang på samme tid. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen hele dagen, og der vil også være flere stande blandt andet med rideudstyr. 

Som noget nyt bliver der loppemarked på stævnepladsen lørdag, hvor det med garanti er muligt at gøre en god handel. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen