Alle danske 6-års har scoret over 8

02-08-2019 10:58

I formiddag har alle danske ekvipager i 6-års klassen været på banen, og alle har leveret en særdeles god præstation fra 8,08 til 8,76 point

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens anden ekvipage på banen var samtidig første dansker, nemlig Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert), der med  Annette Ejlersgaard leverede varen i form af en rigtig stabil præstation, som dommerne belønnede med 8,5 for både trav og fremtidsperspektiv og samlet 8,08 point. Annette, der er ny dansk rytter i UVM-sammenhæng, gjorde hesten den fornødne tillid og støtte til at yde uden at presse den til det maksimale – og der er uden tvivl endnu mere i Baunehøjens Carpaccio.

Lidt senere på morgenen indtog den erfarne UVM-rytter og - medaljevinder Andreas Helgstrand banen på en dejlig afspændt Zhaplin Langholt e. Zonik/Stedinger (opdr. Bente Graasbøl & Ole Magnus Jensen) og leverede ligeledes et særdeles godt ridt. Skridten blev momentvis ikke helt afspændt, men til gengæld indkasserede ekvipagen 9,2 for trav og 9,0 for galop og fremtidsperspektiv. Det placerede ekvipagen lige efter Zonik-sønnen Zum Glück RS2.

Copyright Ridehesten.com

Havde nogen været i tvivl om, hvorvidt Just Perfect (Lindballe's) e. Johnson/ De Niro (opdr. Berith Lindballe) med tyske Ann-Christin Wienkamp havde sin berettigelse på det danske hold, så fik de syn for sagen, da den imponerende vallak entrerede banen. Just Perfect har tre særdeles gode gangarter, hvoraf skridt og trav giver et rigtig flot billede. Udover 8,4 for galop gav dommerne her tre gange 8,8 samt 9,0 for skridt. Wienkamp viste hesten i en særdeles flot og konstant ramme med en god kontakt, og med et samlet resultat på 8,76 lagde de sig op som bedste danske ekvipage.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

En af de danske heste, som mange har stillet store forventninger til, er sidste års 5-års finalist og helsøster til den tredobbelte guldvinder Sezuan, nemlig Straight Horse Ascenzione e. BH Zack/BH Don Shufro (opdr. Straight Horse Aps), der nu er amerikansk ejet og rides af den internationale tyske rytter Helen Langehanenberg, men desværre var galoppen og changementerne ikke helt uden udfordringer i dag, og den medrivende yndige ekvipage måtte tage til takke med 8,14 som samlet resultat, hvilket næppe er nok til at forblive blandt de 12, der går direkte videre til finalen.

Følg klassen her.

Copyright Ridehesten.com

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen