All In ude af WEG

29-08-2018 17:43

Britt Carlsen

En af verdens mest succesfulde heste, H&M All In kommer ikke til start ved WEG i Tryon, hestens rytter finder ikke at tophesten er formklar

Copyright Ridehesten.com
H&M All In og Peder Fredricson.

I 2016 vandt Peder Fredricson, Sverige OL-sølv med den fantastisk velspringende vallak H&M All In e. Kashmir Van Schuttershof. Sidste år viste de igen mesterskabsform ved EM på hjemmebanen i Göteborg med en individuel sejr. Det bliver dog ikke til en VM-medalje til parret i denne omgang, for det har taget længere end beregnet, at få hesten klar igen efter en skade i vinter.

Peder er ellers gået langsomt frem med hesten, der gik sit første stævne efter skadespausen og genoptræningen, ved DM-stævnet hos Absolute Horsesi juni. Dengang talte Ridehesten med den svenske toprytter, og han havde planen klar for H&M All In med fokus mod WEG i Tryon. Han understregede dengang, at det dog var helt op til hesten, for det vigtigste er, at få tophesten tilbage i sporten igen. Desværre har Peder nu måttet melde endegyldigt fra til VM, idet H&M All In ikke når den absolutte topform inden afrejsen til Tryon. Istedet har Fredricson to VM-kandidater i Hansson WL e. Hip Hop eller H&M Christian K e. Namelus, skriver Tidningen Ridsport. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen