Martin Fuchs vinder med sin nye mulige tophest

16-06-2020 15:14

Annika Knudsen Lorentsen

Den talentfulde 10-årige Cha Mu 4, som tidligere har været redet af Patrick Doller og Patrick Stühlmeyer, er kommet i stalden hos den regerende europamester Martin Fuchs, og parret har allerede vundet en national klasse

Copyright Ridehesten.com
Sidste år vandt Martin Fuchs EM. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Cha Mu 4 e. Cornado II/Rheinsberg er en 10-årig westfaler vallak, som har gået op til 155 med tyske Patrick Doller de seneste år, og tidligere med Patrick Stühlmeyer, som red vallakken i unghesteklasserne.

Nu er vallakken kommet i stalden hos den regerende europamester, schweiziske Martin Fuchs, som allerede har haft den med ved to nationale stævner tæt ved den Schweiziske storby Zürich. Ved det første stævne i forrige weekend blev det til en sejr i 130 cm, mens han ved weekendens stævne red fejlfrit i 140 cm, så mon ikke parret snart vil være at se på de internationale springbaner.

– Det er dejligt at være tilbage på stævnebanerne med en sejr på min nye hest Cha Mu, sådan skrev Martin om sit sejrsridt på Facebook, som I kan se i videoen nedenfor.

Schweiz har ligesom resten af verden haft lukket ned for stævner, men fra den første weekend i juni var det igen muligt at afholde stævner i landet, til glæde for blandt andet Martin Fuchs. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner