Flere DV-heste toppede i Devon

06-10-2023 09:36

World Cup-kvalifikationen ved Dressage at Devon var ikke den eneste klasse, der blev vundet af en DV-hest. Begge lilletursklasser blev vundet af JJ Glory Day med en danskavlet hest på andenpladsen

Copyright Ridehesten.com
Marcus Orlob og JJ Glory Day. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et startfelt på 20 ekvipager i lilletur ved Dressage at Devon var det i begge klasser de samme ekvipager, der satte sig på sejren og andenpladsen.

Den norskfødte DV-hest JJ Glory Day e. Grand Galaxy Win/ Deemster (opdr. JJ Horses) vandt med sin amerikanske rytter Marcus Orlob Prix St. Georges med 72,010% og Intermeidiaire I med 73,725%. Den nu 7-årige hingst blev for fem år siden fremstillet til forbesigtigelse i Dansk Varmblod, og i det efterfølgende forår i 2019 spottede amerikanske Alice Tarjan Noagårds video af JJ Glory Day og købte ham kort efter. Han er sidenhen kåret i det amerikanske hannoveranerforbund, og Marcus Orlob har redet hingsten, siden den var 4 år.

Det blev den danskfødte men tyskregistrerede Toronto Lightfoot e. Totilas/ Onassis (opdr. Stutteri Lightfoot), der kom sejren nærmest i begge klasser, hvor den med amerikanske Meagan Davies i sadlen opnåede 69,853% i Prix St. Georges og 71,961% i Intermeidiaire I.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat af Prix St. Georges

Resultat af Intermediaire I

Som tidligere berettet vandt DV-sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed e. Blue Hors Hotline/ De Niro (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov) under Benjamin Ebeling den nordamerikanske World Cup-kvalifikation ved Dressage at Devon.

Stævnets start og resultatlister

Copyright Ridehesten.com
Meagan Davis og Toronto Lightfoot. Foto: Privat
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner