Meget mere end springning på topniveau

13-07-2015 09:13

Tilmeldinger fra nogle af de bedste ryttere i hele verden tikker i skrivende stund stadig ind til Riders Cups internationale springstævne CSIYH, CSI1* & CSI3* fra den 6.-9. august, og det er ikke kun rytterne, der kan glæde sig til et forrygende sommershow

Copyright Ridehesten.com

Riders Cup er kendt i hele verden for stævner i en perfekt ramme, der fortjent har fået tilnavnet Danmarks smukkeste springbane. Det internationale stævne i august bliver i år mere end tårnhøje forhindringer med svære vendinger. Der venter nemlig hele familien en underholdende hesteoplevelse. De mindste kan more sig på hoppeborgen, og så vil der også være både springbane, trampolin og film til børnene. Nyd udsigten til yndlingssporten fra Riders Cups restaurant og café, der byder på lune retter alle dage, herunder vil der altid være flere forskellige slags lyst og mørkt kød, fisk og salater at vælge imellem. 

Tider for de store Longines ranking-klasser er:

•    Big Tour torsdag klokken 16.00
•    Big Tour fredag klokken 13.30
•    Medium Tour finale lørdag klokken 13.30
•    Grand Prix søndag klokken 13.30

Riders Cup teamet glæder sig til at byde alle velkomne til springning i verdensklasse med den særligt hyggelige Riders Cup stemning:

Nyd et stykke gratis kage med en kop kaffe til lørdag mellem klokken 14.30 og 15.00 og oplev de bedste ekvipager tørne sammen til Medium Tour finale. Slap af til et glas koldt øl eller nyd et glas vin uden bekymringer om at køre til hotellet - Riders Cup tilbyder gratis shuttle service med maksimum ti minutters ventetid.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen