Agnete og Jojo Az avancerer

31-01-2015 16:57

Der er ingen tvivl om, at Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az er en af Danmarks stærkeste ekvipager, og i dag viste de deres værd i Grand Prix Kür ved World Cup-kvalifikationen i Amsterdam

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az - her ved DM 2014.

I gårsdagens Grand Prix ved World Cup-kvalifikationen ved det internationale stævne Jumping Amsterdam blev det til en niende plads til den danske ekvipage, Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az e. Ginus/Justboy, og Agnete fortalte, at der var indløbet nogle rytterfejl, og at hun ville lære af dem til dagens kür. Og hun holdt sit ord! For i det hårde selskab red hun og Jojo Az sig tre placeringer frem til en sjetteplads med en samlet score på 78,050%.

Ikke overraskende blev det til endnu en sejr til den næsten uovervindelige britiske stjerneekvipage Charlotte Dujardin og Valegro e. Negro/Gerschwin med hele 93,900%.

Andenpladsen gik igen til hollandske Danielle Heijkoop på Siro N.O.P. e. Gribaldi/Hemmingway med 82,375%, mens tredjepladsen igen tilfaldt tyske Jessica  Von Bredow-Werndl på Unee BB e. Gribaldi/Dageraad med en score på 80,900%.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen