Æbler med piller i givet til heste

19-04-2023 13:18

Annika Knudsen Lorentsen

En hesteejer i det midtjyske har fundet halverede æbler med piller smidt på hestefolden, og hun kommer nu med et opråb om at holde øje

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nær Tørring i Midtjylland, har Trine Beck Pedersen og Michael Pedersen gjort et mystisk fund på hestefolden. Her fandt de flere halverede æbler med piller i, som er blevet smidt ind på folden. 

– Sagen er meldt til politiet, men det her er et opråb om, at I tjekker jeres folde igennem jævnligt. Mine heste kunne heldigvis ikke komme ned i den ende af folden, som æblerne lå på, men faktum er, at havde de gået på den fold, havde de helt sikkert spist æblerne, og dermed pillerne, fortæller Trine blandt andet. 

På nogle af pillerne stod der para 500, og det formodes derfor, at pillerne i æblerne er paracetamol, som er almindelige smertestillende piller til mennesker. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at der er kommet en anmeldelse fra adressen i aftes kl. 19.35. Indledningsvis kategoriseres det som en hærværkssag.

– Afhængig af typen af piller og formålet med at kaste pillerne ind i folden, kan det dog ændre sig, forklarer vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen til Avisen Danmark.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen