Åbent for online-bud på følauktion

22-06-2023 17:00
Avl

I dag kl. 17.00 åbnes der for online-bud på føllene ved Dansk Varmblods Følauktion i samarbejde med Blue Hors

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du husket at registrere dig som byder på Dansk Varmblods Følauktion i samarbejde med Blue Hors? Live-auktionen finder sted lørdag den 24. juni kl. 20.00 på Blue Hors, men allerede nu er der åbent for online bud på hjemmesiden.
Hvis du ønsker at byde online på føllene, skal du registrere dig. Det gør du ved at udfylde online formularen som du finder på hjemmesiden via linket i øverste højre hjørne, hvor der står ”Tilmeld” – du kan tilgå formularen via dette link. Når din konto er godkendt, modtager du en e-mail, og du er klar til at byde online!

Nyheden fortsætter efter annoncen

19 føl under hammeren
Der er tre hoppe- og 15 hingsteføl på auktionen, som afvikles under Blue Hors Sommerfestival. Har man på forhånd besluttet sig for at forsøge at få hammerslag på et føl, kan man tage kontakt til Auktionsudvalgetauktion@varmblod.dk der bliver nogle særlige VIP-pladser, borde på ridebanen tæt ved ringside, hvorfra man har et godt udsyn til de udbudte føl.
Kan man ikke være tilstede i hallen, kan man byde online eller telefonisk og følge auktionen på Clipmyhorse.tv.
Har du spørgsmål til kollektionen, til afviklingen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Louise Ringsbo på tlf. +45 6167 9493

Se kollektionen her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen