Blue Hors Dressur- og Følchampionat

26-06-2018 11:33

Camilla Tiefensee Schrøder

Blue Hors Dressur- og Følchampionat er et sommerarrangement for føl samt 3- og 4-årige rideheste. Ved arrangementet, som holdes i weekenden, fremvises kun afkom efter Blue Hors-hingste

Copyright Ridehesten.com
Lygum's Lachesis ved sidste års Dressur- og følchampionat på Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag den 29.-lørdag den 30. juni afholdes Blue Hors Dressur- og Følchampionat i Randbøl, og Ridehestens fotograf vil være til stede ved arrangementet.

Dressurchampionatet består af to runder, 3- og 4-års hestene bliver fremvist under rytter og i hold med to eller tre heste. Den indledende runde om fredagen bedømmes af ryttere fra Blue Hors, og de otte bedste ekvipager går videre til lørdagens finale, som bedømmes af en ekstern dommer. Herefter kåres dagens bedste 3- og 4-års hest, og der er præmier til de otte heste, der er gået videre til finalen.

Følchampionatet bedømmes af en dansk og en udenlandsk dommer. Her fremvises føl i hold efter hvilken hingst, de er efter. Her bliver dagens bedste hoppe- og hingsteføl kåret, og der er præmier til de otte bedste.

Arrangementet, der afholdes på den udendørs ridebane, er altid stærkt besøgt, også af udenlandske gæster, og der kan udtages føl til udenlandske følauktioner. Det er en hyggelig dag, hvor man kan se og sammenligne føllene og det sker oftest, at der på denne dag også bliver købt og solgt føl. 

Efter finaledagen lørdag byder Blue Hors på aftensmad, og der er hele dagen opstillet hoppeborg til de små. Så en fornøjelig dag, hvor hele familien kan være med.

Se online katalog.
 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen