10-tal til Zick Flower

17-05-2014 21:20

Maria Schacht

Holstebro Sportsrideklub var i dag vært for DRF Unghestechampionat i dressur, hvor morgendagens stjerner blev vist frem

Holstebro Sportsrideklub har travlt i denne weekend, hvor de afholder c-stævne i spring og dressur for både pony og hest, og også DRF Unghestechampionatsklasser i dressur.

 

For 4-års hestene blev vinderen Fleetwood MP e. Rohdiamant/Jazz, med en samlet score på 9, hvor de blandt andet blev belønnet med 9,5 for trav, 9,2 for kapacitet og 9 for galop. Andenpladsen gik til Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro, redet af Maik Kohlschmidt, med en score på 8,96, med 9,2 for både trav, skridt og ridelighed, og 9 for kapacitet. Tredjepladsen gik til Baunehøjens Diamond Dancer e. Don Diamond/Florencio I, redet af Per Albæk Skjærbæk. De opnåede en score på 8,92, med bl.a. 9,2 for skridt, og 9 for trav, ridelighed og kapacitet. 

 

Hos 5-års hestene gik førstepladsen til Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/Donnerhall, redet af Allan Grøn. De opnåede dagens højeste samlede score på 9,3, med 9,5 for både trav, galop, ridelighed og kapacitet. Andenpladsen gik til Natasha Møllegård e. Skovens Rafael/Weltjunge, redet af Lotte Skjærbæk. De opnåede en score på 8,5, med bl.a. 9 for ridelighed. Tredjepladsen gik til Zaragossa e. Blue Hors Zack/Waldsohn, redet af Maik Kohlschmidt. De opnåede et resultat på 8,3 med bl.a. 8,8 for ridelighed. 

 

Dagens højdepunkt må siges at være fra 6-års hestenes championatsklasse, hvor Zick Flower e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov vandt med bl.a. et helt 10-tal for ridelighed, samt 9 for trav og kapacitet. Alt i alt blev det til en samlet score på 9,120. Andenpladsen gik til Tailormade Ralph Lauren e. Skovens Rafael/A-Dur, redet af Per Albæk Skjærbæk. De nåede en score på 8,380 med bl.a. 9 for galop. Tredjepladsen blev Freezbee-Pari e. Firenze/Akinos, også redet af Per Albæk Skjærbæk. De opnåede en score på 8,16.

 

Husk af se billeder her på siden i næste uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen