Yes! Jeg vandt en hestetrailer

05-07-2013 13:56

Anna Bonde Nissen fra Kalundborg blev den heldige vinder af en lækker hestetrailer fra Mustang, som hun glæder sig til at bruge, når hun og Casper skal til stævner sammen

Copyright Ridehesten.com
Mustang Basic+ hestetrailer. (Foto: European-herning.dk)

- Først troede jeg ikke rigtigt på det, fortæller Anna Bonde Nissen fra Kalundborg om, da hun fik at vide, at hun havde vundet den lækre Mustang Basic+ hestetrailer til en værdi af kr. 49.995,-.

Som rigtig mange andre opdagede Anna konkurrencen på Facebook (https://www.facebook.com/EuropeanChampionships2013) og ved at rigtig mange delte konkurrencen med andre. Så snart de 5.000 likes var nået blev vinderen udtrukket - og det var Anna, som ikke i forvejen har en hestetrailer, men planlægger at skulle starte stævner på sin ni år gamle pinto/DV Casper i nærmeste fremtid.

Anna har som en del af præmien fået et ophold i Herning under EM med billetter til MCH Arena lørdag dag, European Show Night samt søndag dag, hvor hun under stævnet vil få overrakt sin nye hestetrailer.

- Jeg har aldrig været til sådan en begivenhed før, så jeg glæder mig bare til at opleve det hele, fortæller Anna om at skulle til EM. Hun har allerede planlagt en rigtig tøsetur sammen med en god veninde. Sammen skal de heppe på de danske deltagere og til spørgsmålet om, hvorvidt danskerne har en chance for at vinde svarer hun; - Mon ikke, med et smil på læben.

Teamet bag ECCO FEI European Championships ønsker Anna stort tillykke med præmien.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen